Nieuwsberichten

Ashton Brothers zoeken krankzinnig leuke vrijwilligers!


Na twee buitensporig succesvolle jaren ASHTONIA in de achtertuin van Slot Zeist te hebben gespeeld, gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei t/m juli zal de karavaan neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en tot slot… Zeist.

Grijp nu je kans om zelf ook onderdeel te worden van deze krankzinnige karavaan en meld je aan als vrijwilliger!!

Voor de locaties EINDHOVEN (Klokgebouw) 3 t/m 19 mei, APELDOORN (Zwitsal Terrein) 24 mei t/m 16 juni en ZEIST (Slot Zeist) 21 juni t/m 14 juli, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die tijdens voorbereidings- en/of voorstellingsavonden willen komen helpen.

Ben jij gastvrij, fysiek fit, 18 jaar of ouder, minimaal 4 dagen beschikbaar en zou jij het waanzinnig vinden om onderdeel te worden van de absurde wereld van ASHTONIA? Meld je dan snel aan via vrijwilliger@ashtonbrothers.nl.

Onze vrijwilligers coördinatoren Kim en Patricia over het vrijwilligerswerk:

“Wij hebben zelf de afgelopen twee jaar een leuke tijd gehad bij ASHTONIA. Het is dan ook zeker ons doel om naast nuttig bezig te zijn op het terrein, ook een leuke groep mensen bij elkaar te verzamelen om lol mee te hebben. We zijn als een grote circusfamilie met z’n allen.”

ASHTONIA gaat op reis!


Wegens oorverdovend succes komt ASHTONIA terug! Na twee buitensporig succesvolle jaren (met vorig jaar een compleet nieuwe show) in de achtertuin van Slot Zeist gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei t/m juli 2019 zal deze karavaan neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en tot Slot… Zeist.

Grijp nu je kans om deze krankzinnige karavaan zelf te ervaren. Geen zintuig blijft onaangeroerd, geen buikspier onbelachen en geen voet op de vloer. ASHTONIA is een ongekend avondvullend spektakel waar zelfs de inwendige mens niet wordt vergeten. Sterker nog, we zullen alvast een smakelijk bordje voor je reserveren. Tot in ASHTONIA!

Koop nu snel kaarten voor een belevenis die zich niet makkelijk laat navertellen.

Klik hier voor meer informatie en kaarten

ASHTONIA komt terug in 2018


De poorten van ASHTONIA, het waanzinnigste land van het land, staan vanaf juni 2018 weer wagenwijd voor je open. Laat je zorgen achter bij de ophaalbrug van Slot Zeist en verdwijn door de magische spiegel naar het land waar niets is wat het lijkt….

De Ashton Brothers nemen je mee op een avontuurlijke en culinaire reis langs de Golf van Mexico, Cuba en New Orleans. Langs Mardi Gras, Dia de los Muertos, grillmeesters, muzikanten, acrobaten, clowns, magiërs, cowboys en indianen. ASHTONIA 2018 is een regelrecht Latijns-Amerikaans souvenir dat nog lang rondzingt in je hoofd.

In ASHTONIA weet je niet wat je overkomt: al je zintuigen springen spontaan op scherp. Je oren tuiten van geluk, je kijkt je ogen uit, je mond valt open van verbazing, je brein danst op de magistraalste muzikale vondsten. ASHTONIA, land van de luisterrijke schaterlach. Uiteraard is er in het land voldoende eten, drinken en ander vertier. Je wordt verwend met het lekkerste dat de Midden-Amerikaanse keuken te bieden heeft. ASHTONIA is het ultieme fiësta, die je zomer compleet maakt!

ASHTONIA, het waanzinnigste land van het land!

Koop je ticktes meteen