Nieuwsberichten

ASHTONIA komt terug in 2018


De poorten van ASHTONIA, het waanzinnigste land van het land, staan vanaf juni 2018 weer wagenwijd voor je open. Laat je zorgen achter bij de ophaalbrug van Slot Zeist en verdwijn door de magische spiegel naar het land waar niets is wat het lijkt….

De Ashton Brothers nemen je mee op een avontuurlijke en culinaire reis langs de Golf van Mexico, Cuba en New Orleans. Langs Mardi Gras, Dia de los Muertos, grillmeesters, muzikanten, acrobaten, clowns, magiërs, cowboys en indianen. ASHTONIA 2018 is een regelrecht Latijns-Amerikaans souvenir dat nog lang rondzingt in je hoofd.

In ASHTONIA weet je niet wat je overkomt: al je zintuigen springen spontaan op scherp. Je oren tuiten van geluk, je kijkt je ogen uit, je mond valt open van verbazing, je brein danst op de magistraalste muzikale vondsten. ASHTONIA, land van de luisterrijke schaterlach. Uiteraard is er in het land voldoende eten, drinken en ander vertier. Je wordt verwend met het lekkerste dat de Midden-Amerikaanse keuken te bieden heeft. ASHTONIA is het ultieme fiësta, die je zomer compleet maakt!

ASHTONIA, het waanzinnigste land van het land!

Koop je ticktes meteen

ASHTONIA, het waanzinnigste land van het land.


In april 2017 toveren de Ashton Brothers het monumentale Slot Zeist om tot hun eigen ASHTONIA. Tegen het decor van dit zeventiende-eeuwse voormalig lustoord verrijst absurd locatietheater, waarin acrobatiek en magie wordt overgoten met een feestelijke dosis cabaret. Bezoek nu ASHTONIA voor een complete, komische én culinaire avond uit (kaart inclusief heerlijk Ashtoniaans eten én een drankje) die zich onmogelijk laat navertellen!

Denk aan het reizende circus in de tijd van 1930… clowns, muzikanten, ballerina’s, vuurspuwers, acrobaten en trapeze acts. Variété vol verrassing en verbazing.

Meer informatie en tickets zijn te vinden op www.ashtonia.nl.

De Ashton Brothers voor het eerst in DeLaMar


Vanaf 7 maart zijn de Ashton Brothers voor het eerst in het DeLaMar Theater te zien met hun succesvolle show Enfants Terribles. Voor maar liefst acht shows (in maart en mei) komen ze naar het theaterhart van het Amsterdamse amusement.

Enfants Terribles is een flitsend spektakel waarbij de Ashton Brothers de gevaarlijkste acts, de vreemdste trucs en de meest hilarische nummers omvormen tot een bonte mix van muziek, acrobatiek en tovenarij. Het is juist vanwege deze bijzondere stijl dat de Ashton Brothers een unieke plek binnen de Nederlandse theaterwereld –en ver daarbuiten- innemen.

Enfants Terribles in het DeLaMar Theater
di 7 t/m do 9 maart 2017 én wo 17 t/m zo 21 mei 2017