Ashton Brothers zoeken krankzinnig leuke vrijwilligers!

Na twee buitensporig succesvolle jaren ASHTONIA in de achtertuin van Slot Zeist te hebben gespeeld, gaat het absurde, avondvullende spektakel van de Ashton Brothers op reis. Van mei t/m juli zal de karavaan neerstrijken in Eindhoven, Apeldoorn en tot slot… Zeist.

Grijp nu je kans om zelf ook onderdeel te worden van deze krankzinnige karavaan en meld je aan als vrijwilliger!!

Voor de locaties EINDHOVEN (Klokgebouw) 3 t/m 19 mei, APELDOORN (Zwitsal Terrein) 24 mei t/m 16 juni en ZEIST (Slot Zeist) 21 juni t/m 14 juli, zijn we op zoek naar enthousiaste mensen die tijdens voorbereidings- en/of voorstellingsavonden willen komen helpen.

Ben jij gastvrij, fysiek fit, 18 jaar of ouder, minimaal 4 dagen beschikbaar en zou jij het waanzinnig vinden om onderdeel te worden van de absurde wereld van ASHTONIA? Meld je dan snel aan via vrijwilliger@ashtonbrothers.nl.

Onze vrijwilligers coördinatoren Kim en Patricia over het vrijwilligerswerk:

“Wij hebben zelf de afgelopen twee jaar een leuke tijd gehad bij ASHTONIA. Het is dan ook zeker ons doel om naast nuttig bezig te zijn op het terrein, ook een leuke groep mensen bij elkaar te verzamelen om lol mee te hebben. We zijn als een grote circusfamilie met z’n allen.”